Solicita oferta

Recrutare Personal Asiatic HORECA

Recrutare Personal Asiatic HORECA

Recrutare Personal Asiatic HORECA

https://cadima-recruitment.ro/recrutare-personal/recrutare-personal-asiatic-horeca/

<h1>Recrutare Personal Asiatic HORECA</h1>
<h2>Recrutare Personal Asiatic HORECA </h2>
<h3>Recrutare Personal Asiatic HORECA</h3>

<a href=”https://cadima-recruitment.ro/recrutare-personal/recrutare-personal/recrutare-personal-asiatic-horeca”>

Recrutare Personal Asiatic HORECA
</a>
Recrutare Personal Asiatic HORECA

Recrutare Personal HORECA

Avantaje recrutare personal asiatic HORECA:

De ce recrutare personal asiatic HORECA?

  1. Asiaticii vin să muncească pentru minimum 2 ani, oferindu-vă stabilitate
  2. Disponibilitate pentru muncă prelungită
  3. Trăsături definitorii: loiali, dedicați, respectuoși, responsabili și zâmbitori

RECRUTARE FORTA DE MUNCA ASIA HORECA

Prezența angajaților din Asia în cadrul restaurantelor, a cafenelelor și a hotelurilor creează o imagine pozitivă în cadrul companiilor românești. Harnici, atenți la detalii și dornici să-și îndeplinească cu eficiență sarcinile zilnice, asiaticii fac diferența în câmpul muncii.

Bucătari asiatici

Este bine cunoscut faptul că asiaticii pun mare accent pe arta culinară. Obișnuiți cu aromele deosebite și cu o experiență vastă dobândită atât în țările asiatice, cât și în cele arabe, bucătarii din Asia sunt o resursă prețioasă pentru orice restaurant. Mai mult, personalul asiatic este disponibil la efort prelungit, oferindu-vă posibilitatea să asigurați continuitate pe parcursul întregii zile.

Ajutor de bucătar

Pentru această poziție foarte căutată, recrutăm doar personal pregătit în școli profesionale. Fiecare candidat este supus unei probe practice, în funcție de dorințele angajatorului. Toți asiaticii pe care îi aducem să lucreze în domeniul HoReCa cunosc limba engleză. Dincolo de experiență în domeniu și cunoștințe de limbă străină, asiaticii pe care îi recrutăm sunt foarte responsabili, loiali și harnici. Dacă angajați personal asiatic, vă veți bucura de resurse umane extrem de valoroase.

Ospătari

Toți candidații sunt testați în cadrul probelor practice, iar Dumneavoastră îi puteți alege pe cei mai buni, fie venind cu noi în țara lor de origine, fie prin intermediul înregistrărilor video pe care vi le punem la dispoziție. Tot procesul de recrutare este transparent și rapid, astfel încât afacerea Dumneavoastră să se bucure de cei mai buni angajați. Responsabili, harnici, cunoscători de limbă engleză, ospătarii din Asia pot fi elementul exotic de care are nevoie restaurantul Dumneavoastră.

Recrutare Personal Asiatic HORECA