Solicita oferta

Motivele pentru care lucrătorii indieni preferă România

Motivele pentru care lucrătorii indieni preferă România

Motivele pentru care lucrătorii indieni preferă România.

De câțiva ani, pe piața muncii din România, au apărut muncitorii indieni, pe care îi regăsim, de obicei, în construcții, fie ele de clădiri sau de drumuri.

Foarte mulți indieni preferă să vină în România să muncească, deoarece legislația noastră este mult mai lejeră și mai permisivă, decât cea a Poloniei, de exemplu, unde salariile în construcții sunt, într-adevăr ceva mai mari. În Polonia muncitorii indieni nu pot ajunge să muncească chiar atât de ușor, precum la noi. Astfel, aceștia preferă să vină să lucreze în țara noastră și să strângă bani pentru familiile lor.

Mai mult decât atât, în România acestor muncitori le sunt asigurate anumite condiții. Ei locuiesc în diferite containere moderne, utilate cu aer condiționat, living, Wi-Fi, baie privată etc. De asemenea, ei au asigurate mesele principale ale zilei. Practic, lucrătorii indieni care vin să muncească în România, nu sunt nevoiți să cheltuie bani din salariul lor pe chirie sau pe mâncare.

Astfel, din acest motiv, ei preferă să vină la muncă în România și să strângă bani pentru familiile lor sau pentru diferite obiective pe care le au: construirea unei case, un eveniment important etc.

În plus, pe perioada contractului lor, ei au în permanență un reprezentant cu care pot discuta în cazul în care se ivesc probleme la locul de muncă, probleme cu cazarea sau mâncarea etc. Acest reprezentant este cel care face legătura între agenția de recrutare, muncitori și angajator și se asigură că toate părțile sunt mulțumite.

Mulți dintre lucrătorii indieni care muncesc în țara noastră au un contract de muncă pe o perioadă determinată, de câțiva ani, însă cei mai mulți dintre ei aleg să își prelungească șederea și fac chiar pașii necesari pentru a obține o reședință permanentă aici, semn că sunt dornici de muncă și că ajung să iubească țara noastră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *