Solicita oferta

Mediere

Mediere

Vă punem la dispoziție un consultant dedicat care va fi alături de Dumneavoastră pe tot parcursul procesului de recrutare.

Procesul de recrutare poate părea lung și birocratic. Tocmai de aceea, un consultant va crea o punte între Dumneavoastră, agenția noastră și agențiile de recrutare din Asia.

Rolul de medire pe care îl asumăm este unul extrem de important, comunicarea fiind cheia succesului în tot ceea ce facem. Din momentul în care semnați contractul cu agenția noastră, veți avea alături un partener de nădejde, gata să răspundă întrebărilor.

Înțelegem că investiția Dumneavoastră în personalul asiatic este una mare și, prin prisma acestui fapt, facem tot ce putem pentru a vă ajuta să transformați procesul de recrutare, dar și evenimentele post recrutare în reușite.

Ne dezvoltăm echipa prin training-uri avansate de comunicare și  leadership pentru a fi pregătiți provocărilor pe care recrutarea și  plasarea forței de muncă din Asia le implică. Fiind un domeniu relativ nou în România, multe companii privesc cu scepticism angajarea asiaticilor. Rolul nostru este să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizia potrivită pentru business-ul Dumneavoastră.

Succesul de astăzi ne oferă o mare încredere în perspectivele viitoare. Știm cu siguranță că putem gestiona atât cereri mici, cât și cereri mari. Fie că vă doriți un singur muncitor din Asia, fie că vreți să aduceți zeci sau sute de asiatici să lucreze pentru Dumneavoastră, noi avem temele făcute și știm exact ce e de făcut.

Fiindcă vom recruta întotdeauna omul potrivit, la locul potrivit!