Solicita oferta

Despre noi

CADIMA YOU SEE SRL

Suntem o agenție specializată în aria resurselor umane, oferind o gamă de servicii diverse, destinate companiilor și candidaților, ce include consultanță , realizare de documentații obligatorii și articole utile în domeniul resurselor umane, recrutare si selectie personal, angajare in Romania (muncă temporară) si plasare personal in strainatate.

Serviciile agentiei noastre sunt orientate atât spre companiile din Romania si cele din spațiul european ( Franța, Italia, Belgia, Spania, Germania, Republica Moldova, Ucraina, Rusia etc.).
Alege profesionalismul!

Suntem prezenți pe piața Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente soluții , dar si pentru a le oferi candidatilor o asistenta necesara in obtinerea unui loc de munca sigur si, bineînteles, în construirea si dezvoltarea unei cariere de succes.

Fie ca esti in cautarea angajatilor perfecti care sa lucreze in bucataria restaurantului tau, fie ca iti doresti sa lucrezi cu profesionisti intr-ale constuctiilor, Cadima You See iti va aduce oamenii potriviti nevoilor tale astfel incat afacerea ta sa prospere. In fiecare luna incercam sa intram in contact cu tot mai multi muncitori calificati din varii domenii si din tari diferite. Plecand din India, Nepal, Sri Lanka, Pakistan si altele, incercam sa le cream oamenilor cu care lucram un viitor mai bun, iar parnerilor nostri sa le aducem personalul de care au nevoie, indiferent de domeniul de activitate al firmei. CADIMA YOU SEE SRL este o agenție specializată în aria resurselor umane, iar pentru noi seriozitatea este cuvantul cheie, tocmai de aceea lucram cu deplina asumare atat fata de oamenii pe care ne angajam sa-i aducem in Romania, cat si in fata firmelor partenere.

Gaseste-ti personalul asiatic potrivit cu agentia de recutare ce iti ofera cel mai mare profesionalism!

Cadima Agenție Recrutare